6.1.2019

Hyllynlämmittäjä 2019

Vuosi sitten kirjoitin näin: "Koska minun on yleensä lähes mahdoton kieltäytyä haasteista, osallistun tähänkin. Toisaalta tämä haaste tuntuu melko helpolta, sillä siihen valitaan vain kaksitoista teosta. Teosten täytyy löytyä omasta kirjahyllystä ja kyseessä ovat juuri ne kirjat, joita on tullut hankittua mutta jotka ovat vieläkin lukematta - syystä tai toisesta."

Mitenkäs haasteen kävi? Sain luettua YHDEKSÄN kirjaa listaamistani kahdestatoista. Ihan hyvä suoritus! Olen tyytyväinen. Linkistä pääset katsomaan listaani. Lisäsin kirjojen kuvauksen perään kommentin, luinko sen vai en.

Keräsin uuden kasan hyllynlämmittäjiä vuodelle 2019 ja pyrin tietysti lukemaan ne vuoden mittaan. En ottanut mukaan yhtään viime vuonna lukematta jääneistä. Arvelin, että joku syy siihen on ollut, etteivät ne vieläkään maistuneet. Kokeillaan mieluummin uudella pinolla, joka näkyy tässä:


Ylhäältä alaspäin:
  1. Johanna Sinisalo: Kädettömät kuninkaat ja muita häiritseviä tarinoita. Se kuuluisa peikkokirja teki vaikutuksen, joten pitää kokeilla Sinisalolta jotain muutakin. LUETTU!
  2. Heidi Köngäs: Dora, Dora. Könkään naiset Hertta ja Sandra olivat vakuuttavaa luettavaa. Uskon että tämäkin.
  3. Zadie Smith: Nimikirjoitusmies. Valkoiset hampaat on klassikko ja niistä ajoista saakka tämä on odottanut vuoroaan. Kauan on jo odottanut!
  4. Niina Supinen: Mantelimaa. Heräteostos ja lämmittäjistä nuorimpia.
  5. Toni Morrison: Paratiisi. Hyvin kauan hyllyä lämmittänyt klassikko. Ei mitään tekosyitä!
  6. Kari Hotakainen: Bronks. Heräteostos tämäkin muutaman vuoden takaa.
  7. Chimamanda Ngozi Adichie: Puolikas keltaista aurinkoa. Adichie on upea ja ihme kyllä, hänen tunnetuin teoksensa on jäänyt lukematta. LUETTU!
  8. Heidi Jaatinen: Ei saa katsoa aurinkoon. Savonia-palkinnon voittajaa pitää nyt kokeilla, kun omasta hyllystä löytyy. LUETTU!
  9. Antti Heikkinen: Mummo. Tämä lähti mukaan joltain messuilta pari vuotta sitten.
  10. Kari Hotakainen: Juoksuhaudantie. Hmm, kaikkihan tämän tietävät, moni on nähnyt elokuvankin. Minä en ole lukenut enkä nähnyt. LUETTU!
  11. Pasi Pekkola: Lohikäärmeen värit. Herätti huomioni ilmestyttyään muutama vuosi sitten, mutta jämähti hyllyyn.
  12. Kamila Shamsie: Jumala joka kivessä. Shamsien tuore Joka veljeään vihaa on loistava. On varmasti tämäkin. LUETTU!

13 kommenttia:

  1. Hienostihan sinulla meni viime vuoden hyllynlämmittäjähaaste. Itse olen kokeillut tätä kerran ja muistaakseni sain vaivoin luettua 3 kirjaa pinostani ja pari jäi kesken (kierrätin eteenpäin). Ei siis ollut mikään menestys enkä sittemmin olekaan tähän viitsinyt osallistua. :D Sinun pinosi kirjat eivät ole minulle tuttuja kuin nimeltä, mutta Puolikas keltaista aurinkoa lämmittää kyllä minunkin hyllyäni. Tsemppiä haasteeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvin olen saanut nämäkin kirjat osaksi muita haasteita, joten vaikkaan, että ihan hyvin menee.

      Poista
  2. Itsekin olen kääntänyt katseeni omaan hyllyyn, ja lukenut niitä, mutta myös lainannut kirjastosta kirjoja jotka olen päättänyt lukea (jo aikoja sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ikuista taistelua omien ja kirjaston kirjojen kesken :D

      Poista
  3. Onpas vaikuttava ja kiinnostava pino. Tein saman tempun, eli kokosin TBR100-listaltani hyllynlämmittäjiä, joita aion lukea Helmetin haasteeseen. Toissa vuonna luin 14 hyllynlämmittäjää, mutta viime vuonna vain 5. Tänä vuonna aion taas yrittää innolla vanhojen lukuhaaveiden kimppuun. Muun muassa Morrisonia on minukin listallani.

    VastaaPoista
  4. Ooh, oletpa saanut hienosti luettua viime vuonna! Muutamia tuttuja kirjoja on pinossasi. Puolikas keltaista aurinkoa on huippu hyvä! Muistan vieläkin sen kesän, kun luin sitä. Mantelimaan luin juuri jouluna, sopii kyllä hyvin sinne. Minäkään en ole nähnyt Juoksuhaudantie-leffaa, mutta kirjan olen kyllä opiskeluaikoina lukenut - joskaan en muista siitä enää oikein mitään. Taisi käydä niin, että Ihmisen osa oli enemmän mieleeni. Myös tuon Jaatisen teoksen olen lukenut ja Dora, doran. Mummon ostin äidilleni joululahjaksi ilmestymisvuonnaan ja hän kehui kirjaa. Itselläni se on vielä lukematta. Tsemppiä ja intoa haasteeseen! :-)

    VastaaPoista
  5. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, tarvitsetko oikeutettua, rehellistä, hyvämaineista ja nopeaa rahoitusta? Voin auttaa sinua 100%: n takauslainalla, tarjoan liiketoiminta-, kiinteistörahoitus- ja yksittäisiä luottoja, lisää myös rahoittan kaikenlaisia hankkeita. Käytä lisätietoja sähköpostitse: (ruthhuntfinancialservice@gmail.com).

    VastaaPoista
  6. Hei kaikki, olen TARU Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomi, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    TARU

    VastaaPoista
  7. Hei kaikki, olen Taru Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    TARU

    VastaaPoista
  8. Hei kaikki ,
    Olen Tuija kotoisin Oulusta ja haluan vain sanoa kovan kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt viime kuukauden aikana verkossa vieraassa tai saada lainavaroja kotiin täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukseni tien ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäherkkyydestäni huolimatta ja olen hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja minulla on lupaus. levittää tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Tuija

    VastaaPoista
  9. Loan from $3,000 to $50,000,000.00 with no collateral required and receive a no obligation loan approval.We welcome the opportunity to show you how effective we are at helping our clients obtain the money they need to succeed. Our professional staff is available for a Free Consultation.At Patiala legitimate company Pvt , we understand that unexpected events arise requiring extra money that may not be readily available to you contact us now 2% interest rate, both long and short term cash reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery

    VastaaPoista
  10. Hei kaikki

    Nimeni on Pauli Kiuru, olen kotoisin Suomesta ja asun Helsingissä. Olen etsinyt lainaa verkosta ja saan vain huijareita, mutta löysin tämän lainayhtiön nimeltä Patricia Kingsman -lainayhtiö ja olen nähnyt ihmisten verkossa todistavan siellä hyvistä teoista, joten päätin kokeilla, olenko onnellinen vielä kerran. haki 350 000,00 euron lainaa ja lainanantaja Patricia Kingsman vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua lainani on pankkitililläni, joten tänään työskennellessäni näin pankkini kirjoittaneen minulle viestin, että 350 000,00 euron varoja on tiliäni ja kiitän Patricia Kingsmania, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset online-lainaa, älä tule huijatuksi, kuten minä haen tästä yrityksestä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Hyvää päivää kaikille tällä sivustolla

    Nimeni on Pekka Kääriäinen, olen Etelä-Afrikasta ja lähden Durbanin kaupunkiin. Haluan käyttää tätä tilaisuutta kirjoittaakseni Internetiin rouva Patricia Kingsmanista muutama viikko sitten, kun tarvitsin lainaa ja väärennetyt lainanantajat pettivät minua noin 2 000,00 euroa. joten eräänä päivänä päätin etsiä lainaa uudelleen, koska laina oli erittäin tärkeä yritykselleni, sitten löysin rouva Patricia Kingsmanin ja näin niin monien ihmisten todistavan hänen yrityksestään, enkä ollut varma, että hänen lainansa oli laillinen, mutta päätin antaa kokeilin ja hain 78 000,00 euron lainaa, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti tehdä, mukaan lukien talletusmaksun, aluksi ajattelin, että se oli huijaus, mutta yritin, koska näin ihmisten myös todistavan hänestä hyvät teot, että hän on erittäin ystävällinen ja avulias, joten kun talletin lainaan tarvittavat rahat, hän vakuutti minulle, että saan lainani alle 8 tunnin sisällä tai viimeistään 8 tunnin kuluttua pankkitililläni, sanoin okei ja odotin juuri eilen Sain pankistani viestin Minulle on hyvitetty pankkitililleni 78 000,00 euroa, joten otin häneen yhteyttä ja kerroin asiasta ja hän oli iloinen, että olen saanut lainani. Ja lupaan itselleni, että jokainen, joka auttoi minua, jaan hänen nimensä kaikkialla Internetissä hänen suuresta avustaan. Joten kuka tahansa Suomessa tai kaikkialla maailmassa, jos tarvitset laillista lainaa, ota yhteyttä rouva Patricia Kingsmaniin, koska hän on laillinen ja tiedän nyt, vaikka on olemassa väärennettyjä ihmisiä, jotka haluavat lainata lainanantajaa Rouva Patricia Kingsman on Jumalan lähettämä. Jokainen, joka tarvitsee pikalainaa, ota yhteyttä sähköpostitse yrityksen Sähköpostiosoite on patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Kiitos ja terveiset kaikille, jotka lukevat viestini.

    VastaaPoista